25/11/13

Θα είμαστε όλοι εκεί!!!

Χριστουγεννιάτικη Αγορά στα Λελέϊκα Υπάτης


Δύο εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα οργανώνεται στη Χώρα μια διήμερη Χριστουγεννιάτικη Αγορά με προιόντα και δημιουργίες νέων παραγωγών και δημιουργών .
Μια συνάντηση με στόχο τη γνωριμία παραγωγών μεταξύ τους αλλά και με τους επισκέπτες της Αγοράς. Παλιοί και νέοι παραγωγοί δίνουν ραντεβού στον υπαίθριο χώρο της Χώρας . Μουσικές επιλογές από ραδιοφωνικούς παραγωγούς της πόλης μας, ανταλλαγή δώρων, παιδικές κατασκευές, Αη-Βασίλης,Χριστουγεννιάτικα γλυκά,ξωτικά,καλλικάντζαροι…..
Σε συνέχεια της Καλοκαιρινής Γιορτής Νέων Δημιουργών και Παραγωγών όσοι Δημιουργοί παράγουν ή δημιουργούν προιόντα Χριστουγεννιάτικα ή σχετικά με το εορταστικό κλίμα των ημερών καλλούνται να συμμετάσχουν στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά της Χώρας το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου.
Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ θα λειτουργούν τα περίπτερα με τα Χριστουγεννιάτικα προιόντα.
Στις 6 μμ του Σαββάτου θα ανάψουμε το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό της Χώρας και ο Αϊ Βασίλης θα μοιράσει τα δώρα που θα συγκεντρωθούν απ΄την ανακύκλωση Χριστουγεννιάτικων Δώρων σε όλα τα παιδιά που θα βρεθούν στη Χώρα το απόγευμα του Σαββάτου.
Αγιος Βασίλης για όλα τα παιδιά
To Σάββατο 7 Δεκεμβρίου έρχεται και ο Αγιος Βασίλης στην παραμυθοΧΩΡΑ με δώρα για όλα τα παιδιά
Η παραμυθοχώρα θα αρχίσει να στήνετε από αρχές Δεκεμβρίου με το ΚΑΣΤΡΟ του Αϊ Βασίλη να δεσπόζει. Εκεί θα περιμένει όλα τα παιδιά για να τους χαρίσει δωρεάν δωράκια.
Αμέσως μετά τον Αγιο Βασίλη, θα ξεκινήσει το εργαστήρι για τα παιδιά: Ζωγραφίζουμε όλοι μαζί.
σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες...
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου